Η πανσιόν «Οnar» είναι από τα διατηρητέα κτίρια του Ναυπλίου που χτίσθηκε τον 18ο αιώνα  και ήταν  κατοικία και  κατάστημα κατασκευής παπουτσιών (παντοφλάδικο). Είχε ασφαλιστεί  σε μια από τις πρώτες ασφαλιστικές ελληνικές εταιρείες την ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ που ιδρύθηκε το 1838. Ανακαινίστηκε το 2016 και  μετατράπηκε σε ένα  άνετο και κομψό κατάλυμα για να προσφέρει  φιλοξενία και ξεκούραση στους επισκέπτες  της.

Βρίσκεται στην καρδιά  της  Παλιάς  πόλης του Ναυπλίου, κάτω από το φρούριο του Παλαμηδίου, απέναντι από το Μέγαρο  Άρμανσμπεργκ, κοντά στη μητρόπολη του Ναυπλίου «Άγιος Γεώργιος» και στο Δημαρχείο. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις 2 παραλίες της πόλης, καθώς και σε εστιατόρια και μπαρ. Απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και σε απόσταση 200μ. από την παραλία Αρβανιτιά. Η Πλατεία Συντάγματος απέχει μόλις 250 μέτρα από την  πανσιόν «Οnar» .

Όλα τα δωμάτια είναι  κλιματιζόμενα, διαθέτουν τηλεόραση LCD και mini bar, ενώ ορισμένα έχουν μπαλκόνι με θέα στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης του Ναυπλίου.

Η πρόσβαση στην  πανσιόν «Οnar»  είναι εύκολη, δίπλα στα ΚΤΕΛ Ναυπλίου, στην κεντρική πιάτσα ταξί και το Δικαστικό Μέγαρο. Σε απόσταση 100μ. υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.